Hi

there!

Dit ben ik: Elina, stylist, dagdromer en een tikkie perfectionist. Als klein meisje was ik met niets drukker dan het inrichten, omgooien en veranderen van mijn eigen kinderkamer. Altijd al ben ik bezig geweest met vormgeven, kleuren, gevoel, sfeer.. En alles een beetje mooier maken. Inmiddels is het kleine meisje groot, ben ik zelf moeder van twee kindjes en woon ik samen met Arno, Fedde en Fien in een oud dijkhuis aan de Maas. Maar die passie voor vormgeven en inrichten, die is er nog steeds! Nadat ik in 2010 mijn opleiding Interieurvormgeving afrondde, ging ik al snel aan het werk als styliste. Een paar jaar later, in 2015, startte ik mijn eigen bedrijf: Elina Styling. 

Inmiddels geniet ik volop van Elina Styling zoals het nu is: ik mag elke dag bezig zijn met de allerleukste kamertjes in huis.. Kinderkamers! Wat mij betreft  is een kinderkamer echt een bijzondere plek. Een plek die met je kind meegroeit van baby naar tiener, waar je kind zich geborgen voelt en herinneringen maakt. Ik vind niets leuker dan jou als ouder te helpen, van je kinderkamer een fijne en persoonlijke plek te maken. Waar rust en uitdaging samen komen en ruimte is voor dromen. Want die fijne en eigen plek.. Dat is wat jij je kind zo gunt.

 

Elina Styling
Elina Styling Kinderkameradvies

Waarom

kinderkamers?

Tijdens het geven van interieuradvies voor particuliere woningen, merkte ik dat mensen steeds meer behoefte krijgen aan een evenwichtig en persoonlijk interieur. We hebben behoefte aan ontspanning en zien het belang in van een rustige plek om te genieten en op te laten. Ik vond het geweldig om te laten zien hoe je die fijne plek ook thuis kunt creëren!

Toen ik zelf moeder werd van Fedde en het belang inzag van een fijne kamer voor hem, realiseerde ik me dat bij veel adviezen de kinderkamers helemaal niet werden meegenomen. Terwijl kinderkamers juist zo’n belangrijke ruimte in huis zijn voor je kind.

Zo ontstond mijn wens om van kinderkamers een unieke en rustige plek te maken. Een plek waar je kind even kan ontspannen aan alledaagse drukte. Want juist in die ontspanning ontstaat er ruimte voor groei en creativiteit. Ik geloof in de kracht van een goed (ingetogen) kleurenpalet, natuurlijke materialen en mooie patronen. Ik laat je graag zien dat rust niet saai hoeft te zijn, dat bewuste keuzes tijdloos en duurzaam zijn en dat eigenheid het allerbelangrijkste ingrediënt is voor je kinderkamer.

Kinderkamer

advies

Wat kun je verwachten van een kinderkameradvies van Elina?

zacht en fris kleurgebruik

een interieur in balans met subtiele contrasten

een goede basis waarmee je lang vooruit kunt

aangevuld met persoonlijke én unieke items

betrokkenheid en oprechte aandacht voor jouw wensen

kijkend door de ogen van jouw kind

en past het bij je wensen, dan verwerk ik graag vintage items en meubels in een nieuwe kinderkamer

Als je mij zou vragen wat een kinderkamer van mijn hand typeert, dan zou ik zeggen: rust, eenheid en balans. Zacht kleurgebruik voert de boventoon, gecombineerd met mooie (behang)patronen en rustige styling. Maar wat ik bovenal belangrijk vind, is samen met jou te zoeken naar een stijl die past bij jou en je kind. 

Wil je graag persoonlijk advies voor het inrichten en stylen van jouw babykamer, kinderkamer of tienerkamer? En kan ik daarin iets voor je betekenen? Het lijkt me leuk om kennis met je te maken! Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

CONTACT
INSTAGRAM
what’s happening lately