Interieuradvies voor kinderkamers

Over Elina

Elina: stylist en mama van Fedde en Fien. Als je mij zou vragen welke stijl mij typeert, dan zou ik zeggen: rust, eenheid en balans. Zacht kleurgebruik en patronen die elkaar aanvullen in plaats van de aandacht vragen. Maar vooral: een stijl die ook bij jou en je kind past!

In mijn werk als interieurstylist zag ik dat mensen steeds meer behoefte krijgen aan een evenwichtig en persoonlijk interieur. We zijn ons meer en meer bewust van de drukke wereld waarin we leven en het belang van die rustige plek om te ontspannen, te genieten en op te laden. Maar als jij soms al overspoeld raakt door al die indrukken van buitenaf, hoe ervaart je kind dit dan? 

Wat als je kind extra gevoelig is voor al die indrukken en het moeilijk vindt ze te verwerken? En hoe realiseer je die rustige ruimte voor je kind, als een kinderkamer een plek is waar zo veel uiteenlopende activiteiten samenkomen? Die vragen inspireerde mij om meer aandacht te richten op de meest bijzondere en mooiste kamers in huis: kinderkamers! Niet zomaar kinderkamers, maar unieke, rustige en stijlvolle kamers waarin ruimte is voor ‘ontprikkelen’. Juist in die ontspanning ontstaat er ruimte voor de ontwikkeling en creativiteit van jouw kind.

Slow Styling for kids is ontstaan uit mijn wens om van kinderkamers een unieke en rustige plek te maken. Een plek waar je kind even kan ontspannen aan alledaagse drukte. Ik geloof in de kracht van een goed (ingetogen) kleurenpalet, natuurlijke materialen en mooie patronen. Slow Styling staat voor rust, maar niet voor saai. Voor bewuste keuzes, zodat meubels en accessoires zo lang mogelijk mee gaan. En voor eigenheid, zodat je kind helemaal zichzelf kan zijn. 

Elina Styling Kinderkameradvies
Elina Styling | Kinderkameradvies
Wat kun je verwachten van een kinderkameradvies van Elina?

zacht en fris kleurgebruik

een interieur in balans met subtiele contrasten

een goede basis waarmee je lang vooruit kunt

aangevuld met persoonlijke én unieke items

betrokkenheid en oprechte aandacht voor jouw wensen

kijkend door de ogen van jouw kind

en past het bij je wensen, dan verwerk ik graag vintage items en meubels in een nieuwe kinderkamer

Wil je graag persoonlijk advies voor het inrichten en stylen van jouw babykamer, kinderkamer of tienerkamer? En kan ik daarin iets voor je betekenen? Het lijkt me leuk om kennis met je te maken! Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

CONTACT
INSTAGRAM
what’s happening lately