Elina Styling | Slow Styling for Kids | Over Elina
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;
Interieuradvies voor kinderkamers

Over Elina

& slow styling for kids

Elina: stylist, een beetje een dagdromer, moeder van kleine Fedde en gefascineerd door de invloed van kleur en ruimte op hoe je je voelt. Slow Styling for Kids is ontstaan uit mijn wens om van kinderkamers een unieke en rustige plek te maken, waar je kind even kan ontsnappen aan alledaagse drukte. Mijn doel? Jou als ouder helpen die fijne plek voor je kind te creëren.

In mijn werk als Interieurstylist zag ik dat mensen steeds meer behoefte krijgen aan een evenwichtig en persoonlijk interieur. We zijn ons meer en meer bewust van de drukke wereld waarin we leven en het belang van die rustige plek om te ontspannen, te genieten en op te laden. Maar als jij soms al overspoeld raakt door al die indrukken van buitenaf, hoe ervaart je kind dit dan? Wat als je kind extra gevoelig is voor al die indrukken en het moeilijk vindt ze te verwerken? En hoe realiseer je die rustige ruimte voor je kind, als een kinderkamer een plek is waar zo veel uiteenlopende activiteiten samenkomen? Die vragen inspireerde mij om meer aandacht te richten op de meest bijzondere en mooiste kamers in huis: kinderkamers! Niet zomaar kinderkamers, maar unieke, rustige en stijlvolle kamers waarin ruimte is voor ‘ontprikkelen’. Juist in die ontspanning ontstaat er ruimte voor de ontwikkeling en creativiteit van jouw kind.

Slow Styling is een manier van stylen die staat voor rust, eenheid en balans. Ik ben altijd op zoek naar die combinatie en maak hierbij heel graag gebruik van kleur. Ik geloof in de kracht van een goed (ingetogen) kleurenpalet, natuurlijke materialen en mooie patronen. Slow Styling staat voor rust, maar niet voor saai. Voor bewuste keuzes, zodat meubels en accessoires zo lang mogelijk mee gaan. En voor eigenheid, zodat je kind helemaal zichzelf kan zijn.

Het lijkt me leuk om je te mogen verwelkomen op mijn blog en social media. Hier deel ik graag mijn tips, ideeën en inspiratie met je en geef ik je een persoonlijk kijkje achter de schermen van Elina Styling – Slow Styling for kids. Ik kijk er naar uit je te mogen adviseren en inspireren, zodat je vol vertrouwen aan de slag gaat met het inrichten van jouw kinderkamer!

KINDERKAMERADVIES
INSPIRATIE
Elina Styling
INSTAGRAM
what’s happening lately
No images found!
Try some other hashtag or username