Elina Styling | Info & Prijzen
53574
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-53574,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;
Interieuradvies voor kinderkamers

Kinderkamer Stylingsessie

Vind jij het leuk om zelf aan de slag te gaan met het inrichten van je kinderkamer? En wil je dit doen met de houvast van een goed doordacht basisplan? Dan is de Kinderkamer Stylingsessie een fijne start. In een persoonlijke sessie van 2 uur ga ik je helpen met het neerzetten van een goede basis voor jouw kinderkamer. Alle keuzes die je vervolgens zelf gaat maken voor de inrichting van het kamertje, maak je heel bewust en vol vertrouwen.

De sessie is ideaal voor jou als je..

het leuk vindt om bezig te zijn met het stylen van de kinderkamer

alle inspiratie en ideeën om wil zetten naar een concreet plan

moeite hebt met het vinden van een goede indeling

zoekt naar de juiste combinatie tussen kleur en materialen

hulp zoekt bij het vinden van de juiste balans en sfeer

Wat houdt de sessie in?

Voor de Stylingsessie spreken we persoonlijk af. In 2 uur ga ik je helpen bij het neerzetten van een goede basis voor jouw kinderkamer. We starten met het maken van een moodboard. Hiervoor neem ik een speciale box mee, vol inspiratie afbeeldingen. Aan de hand van het moodboard kiezen we verfkleuren uit en adviseer ik je over de toepassing van kleur in de kamer. Ook stellen we een materialenplan samen uit stofjes en behang.

 

En hebben we de basis gelegd? Dan geef ik je nog heel gerichte tips & tricks, die jou gaan ondersteunen bij het realiseren van de rustige en persoonlijke kinderkamer die je voor ogen hebt. Na afloop van het advies ontvang je een digitale Styleguide. Zo kun je jouw persoonlijke advies nog even op je gemak doornemen en heb je de houvast voor de inrichting van het kamertje altijd bij de hand.

€ 249,- incl. BTW
BOEK DE KINDERKAMER STYLINGSESSIE

Kinderkamer Ontwerp

Je gunt je kind een fijne nieuwe kamer en wil graag aan de slag met een mooi plan hiervoor. Dan kan het soms een uitdaging zijn om de juiste balans te vinden in een kinderkamer en spelen, leren en slapen in harmonie te laten samenkomen. Ik help je graag bij het creëren van een stijlvolle plek die warmte, rust en persoonlijkheid uitstraalt. Want ieder kind is anders en hoe fijn is het om de kinderkamer hier volledig op af te stemmen? Het Kinderkamer Ontwerp is een volledig uitgewerkt advies voor je kinderkamer, waarbij je alleen de uitvoering nog zelf hoeft te (laten) realiseren.

Het ontwerp is ideaal voor jou als je..

het lastig vindt om zelf een plan te maken voor de kinderkamer

een echt persoonlijk kamertje wil voor je kind

een compleet uitgewerkt plan zoekt die je alleen nog hoeft uit te voeren

zeker wil zijn van een kinderkamer waarin alle onderdelen volledig op elkaar zijn afgestemd en zo een rustig geheel vormen

Wat houdt het ontwerp in?

Het ontwerp start met een persoonlijke kennismaking. Om goed te kunnen inschatten hoe ik je het beste kan helpen, ontvang je van mij voorafgaand aan het gesprek een vragenlijst. Na de kennismaking ontvang je van mij een vrijblijvende offerte. Voelt het goed? Dan ga ik voor je aan de slag!

 

Het ontwerp begint met een moodboard om de sfeer en kleuren te bepalen. Vervolgens maak ik schetsen voor de indeling van de kamer. De indeling die het beste bij jullie past ga ik verder uitwerken met een evenwichtig kleurenplan, meubels, basis verlichting en een aantal mooie accessoires. Indien nodig en afgesproken neem ik ook materialen mee in het ontwerp, zoals raambekleding en een vloer.

 

Tijdens het ontwerp-proces vraag ik je regelmatig mee te kijken. Zo ben je echt betrokken bij het eindresultaat. En wat dat eindresultaat is? Een compleet plan voor sfeer, kleur, materialen, indeling, meubels en accessoires. Persoonlijk afgestemd op jullie wensen en de unieke behoeften van je kind.

Vanaf € 549,- incl. BTW
BOEK HET KINDERKAMER ONTWERP

Play & Stylingadvies

Wil je een fijne speelplek voor je kind(eren) creëren? Om ze even helemaal op te laten gaan in hun eigen belevingswereld en creativiteit? Kinderen zijn het liefst waar jij bent. De woonkamer is een ideale plek om je kind een eigen speelhoek te geven. Gun je je kind zo’n eigen plek om te spelen, maar wil je deze graag laten aansluiten op jouw smaak en interieur? En wil je de speelhoek zo inrichten dat het uitnodigt tot rustig samen of zelfstandig spelen?

Het Play & Stylingadvies is een online advies, om jou te helpen de speelhoek in je woonkamer zo rustig en overzichtelijk mogelijk in het interieur op te nemen.

 

Voorafgaand aan het advies ontvang je een vragenlijst, om zo je vragen en wensen helder te krijgen. Ik ontvang graag foto’s en maten van je woonkamer, zodat ik het advies hierop kan afstemmen. Het uiteindelijke Stylingadvies ontvang je digitaal in een zorgvuldig voor jou gemaakte Styleguide. Aan de hand van deze Styleguide heb je alle informatie bij de hand om zelf de speelhoek te gaan inrichten.

 

De prijs van het advies is gebaseerd op een gemiddelde speelhoek. Heb je specifieke wensen, of heb je een grotere speelruimte in huis en wil je graag advies voor de inrichting en styling van deze plek of kamer? Ik bespreek graag persoonlijk de mogelijkheden met je. Vraag hiervoor het Gratis Adviesgesprek aan.

Het Play & Stylingadvies bestaat uit:

digitale Styleguide

moodboard voor sfeer

kleur- en materiaaladvies

advies voor speelmeubel en opbergen

advies voor speelgoed en accessoires

winkellijst voor de geadviseerde producten

Vanaf € 249,- incl. BTW
BOEK HET PLAY & STYLINGADVIES