Kinderkameradvies en styling
KINDERKAMERADVIES

Een kinderkamer is een bijzondere plek: het is de ruimte waarin je kind speelt, leert, zich ontwikkelt en tot rust komt. Allemaal activiteiten die heel uiteenlopend zijn en in één ruimte samen komen. Wat kan het dan een uitdaging zijn de juiste balans te vinden én een stijlvolle plek te creëren. Weet je even niet waar en hoe je moet beginnen met de styling van je kinderkamer? Of het nu gaat om de inrichting van een babykamer, kinderkamer of tienerkamer: ik help je graag met een kinderkameradvies op maat!

STIJLVOL EN VERTROUWD

Ik laat je graag zien hoe een kinderkamer een stijlvolle en prettige plek kan zijn, waarin je kind alle ruimte heeft om te fantaseren en te ontwikkelen. Daarbij is mijn uitgangspunt het karakter van je kind en sluit ik mijn advies en styling graag aan op jouw smaak en stijl. Samen kijken we hoe we het allermooiste en -fijnste kamertje voor jouw kind kunnen realiseren.

 

Kinderkameradvies heb ik onderverdeeld in pakketten, zodat jij kunt kiezen welke optie het beste bij jouw vragen en wensen past. Ben je alvast benieuwd naar mijn eerdere kamertjes? Neem dan een kijkje in mijn portfolio.

BEKIJK EERDERE KAMERTJES
Kleur- en
MATERIAALADVIES

Het kleur- en materiaaldvies is een fijne steun in de rug voor wie zelf met het kamertje aan de slag gaat, maar dit wil doen met de houvast van een goed doordacht basisplan. Alle keuzes die je vervolgens zelf maakt voor de inrichting van het kamertje, maak je heel bewust en vol vertrouwen. Het advies bestaat uit:

 

* Sfeermoodboard met kleurenkaart

* Kleurnummers voor verfkleuren

* Advies voor materiaalkeuze

* Tips voor de leukste kinder (web)winkels

Kinderkamer
ADVIES

Het kinderkameradvies is een compleet advies. Je ontvangt een volledig uitgewerkt plan, waarbij je alleen de uitvoering nog zelf hoeft te (laten) realiseren. Het ontwerp bestaat uit:

 

* Sfeermoodboard met kleurenkaart

* Kleurnummers voor verfkleuren

* Advies voor materiaalkeuze

* Indelingsplattegrond

* Voorstel voor meubels en accessoires

* Complete shoppinglijst voor de geadviseerde producten

* Persoonlijke adviesmap

Extra
OPTIES

Alle pakketten zijn uit te breiden met de volgende opties:

 

* Ontwerp en maattekeningen voor meubels op maat

* 3D visualisatie(s)

* Begeleiding in de uitvoering

* Styling van het kamertje

* Gespecificeerd materiaaladvies voor vloer- en/of raambekleding

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW KINDERKAMER?
neem vrijblijvend contact op