Kinderkameradvies

Jouw peuter is toe aan een stoere jongenskamer of aan een echte meisjeskamer. Je bent in verwachting en wilt je kindje verwelkomen in een mooie babykamer. Of je zoekt een oplossing voor dat ‘onhandige’ kleine kamertje. Wat jouw plan ook is, je gunt je kind een eigen en persoonlijke plek om te spelen, ontspannen en tot rust te komen. Daarbij wil je rekening houden met de wensen van jouw kind, maar het zou ook fijn zijn als de slaapkamer past bij jouw interieur.

Kinderkameradvies Elina Styling
Maar hoe doe je dat, een nieuwe kinderkamer inrichten?

Als kinderkamerstyliste én moeder weet ik precies hoe ik je kan helpen om te zorgen dat een kleine kinderkamer praktisch ingericht wordt of hoe je de perfecte tienerkamer creëert. Ik laat je graag zien hoe een kinderkamer een stijlvolle en prettige plek kan zijn, waarin je kind alle ruimte heeft om te fantaseren en te ontwikkelen. Daarbij is mijn uitgangspunt het karakter van je kind en sluit ik mijn ontwerp graag aan op jouw smaak en stijl. Samen kijken we hoe we het allermooiste én fijnste kamertje voor jouw kind kunnen realiseren!

Interieuradvies voor je kinderkamer

bespaar jezelf tijd met zoeken naar leuke (vintage) items voor de kinderkamer

een compleet plan zorgt dat alle onderdelen in het kamertje een eenheid vormen

met de complete shoppinglijst kun je makkelijk en snel de producten uit het stylingplan bestellen

ontdek hoe je zelfs een kleine kinderkamer heel praktisch kunt inrichten

richt een kinderkamer in die aansluit bij jouw interieur stijl én het karakter van je kind

maak een veilige, rustige en fijne plek waar jouw kind zich helemaal thuis voelt

Compleet Kinderkameradvies

Het Kinderkameradvies is een uitgebreid advies met een compleet stylingplan. Je ontvangt een volledig uitgewerkt plan, waarbij je alleen de uitvoering nog zelf hoeft te (laten) realiseren. Door de complete shoppinglijst, heb je in ‘no time’ alle producten en accessoires besteld via internet! 

Het advies bestaat uit

(telefonische) intake

moodboard en kleuradvies

indelingsplattegrond

advies voor meubels en accessoires

complete shoppinglijst voor de geadviseerde producten (mét linkjes zodat je alles direct kunt bestellen)

Werkwijze

Het ontwerp start met een persoonlijke kennismaking. Om goed te kunnen inschatten hoe ik je het beste kan helpen, ontvang je van mij voorafgaand aan het gesprek een vragenlijst. Na de kennismaking ontvang je van mij een vrijblijvende offerte. Voelt het goed? Dan ga ik voor je aan de slag!

 

Het ontwerp begint met een moodboard om de sfeer en kleuren te bepalen. Vervolgens maak ik schetsen voor de indeling van de kamer. De indeling die het beste bij jullie past ga ik verder uitwerken met een evenwichtig kleurenplan, meubels, basis verlichting en een aantal mooie accessoires. Indien nodig en afgesproken neem ik ook materialen mee in het ontwerp, zoals raambekleding en een vloer.

 

Tijdens het ontwerp-proces vraag ik je regelmatig mee te kijken. Zo ben je echt betrokken bij het eindresultaat. En wat dat eindresultaat is? Een compleet plan voor sfeer, kleur, materialen, indeling, meubels en accessoires. Persoonlijk afgestemd op jullie wensen en de unieke behoeften van je kind.

Jouw investering: € 395,- incl. BTW
BOEK HET KINDERKAMERADVIES
INSTAGRAM
what’s happening lately