Kinderkamer Kleuradvies

Je vindt het leuk om zelf aan de slag te gaan met het creëren van een nieuwe babykamer of kinderkamer. Of je wilt de huidige kinderkamer opfrissen met nieuwe kleuren. Toch vind je het lastig om de juiste kleuren te vinden die een combinatie van rust, gezelligheid en eenheid uitstralen. Wil je aan de slag met de houvast van een goed doordacht plan, dan is het Kinderkamer Kleuradvies een fijne start. 

Kleuradvies

Door middel van een persoonlijk kleuradvies, speciaal afgestemd op de wensen van jou én je kind, kun je direct aan de slag om een mooie, frisse en rustige kinderkamer te realiseren. 

Persoonlijk kleuradvies voor jouw kinderkamer

een persoonlijk afgestemd kleurenplan zodat je direct weet welke kleuren een mooie eenheid vormen

weet welke verfkleuren je kunt gebruiken én hoe je ze toepast in het kamertje

je ontvangt een sfeer moodboard dat je als inspiratie kunt gebruiken voor de verdere inrichting van de kinderkamer

ontdek het sfeervolle effect van kleur in je kinderkamer

Kinderkamer Kleuradvies

Het kinderkamer kleuradvies zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de slag gaat met het opfrissen of inrichten van de kinderkamer. Je weet welke verfkleuren je kunt gebruiken en ontvangt een persoonlijk kleurenplan. Door het sfeermoodboard heb je de juiste inspiratie om een mooie en rustige kinderkamer te creëren die helemaal bij jou en je kind past.

Het advies bestaat uit

kennismaking via telefoon of videobellen

een persoonlijk sfeermoodboard

advies voor verfkleuren en de toepassing

Werkwijze

Het kleuradvies start met een telefonische kennismaking. We bespreken jouw persoonlijke wensen zodat ik het advies daarop kan afstemmen.

Je ontvangt van mij een duidelijk uitgewerkt voorstel met verfkleuren en behang. Zo kun je direct aan de slag met het toepassen van kleur in je kinderkamer. Heb je specifieke vragen? Laat het me gerust weten, ik neem het in mijn advies mee.

Het eindresultaat? Een sfeervol plan waarbij je een fijne houvast hebt om zelf het kamertje verder in te gaan richten. Het kleuradvies is heel praktisch, zodat je direct aan de slag kunt. Met het bijbehorende sfeermoodboard heb je altijd een duidelijke richtlijn voor de verdere inrichting van het kamertje en maak je je verdere keuzes vol vertrouwen.

Jouw investering: € 100,- excl. BTW
BOEK HET KLEURADVIES
INSTAGRAM
what’s happening lately