Elina Styling | Kleuradvies voor een eigen en persoonlijk interieur
51836
page-template-default,page,page-id-51836,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;
Kleuradvies_waaier_elinastyling
Kleuradvies en Interieuradvies
KLEURADVIES

Je hebt zelf al een start gemaakt met je interieur, maar voor je gevoel ‘klopt’ het nog niet. Je vindt het lastig om kleuren te kiezen, een goede basis te creëren of er ontbreekt sfeer en eenheid. De afgelopen jaren heb ik vaak gezien dat kleur toepassen in je interieur als lastig wordt ervaren. Want wat is er veel keuze! Waar begin je? En hoe zorg je voor één geheel?

 

Een passend kleurenpalet ligt aan de basis van jouw persoonlijke interieur. Kleur is een echte sfeermaker, maar ook een bindmiddel voor alle verschillende elementen in je interieur. Het zorgt voor eenheid, warmte, sfeer en karakter. Ik help je graag te durven. Tijd om een start te maken met een fijn en passend kleurenpalet!

WERKWIJZE

Het kleuradvies start met een intakegesprek bij je thuis. Tijdens dit gesprek inventariseer ik je wensen en leggen we samen de basis voor jouw persoonlijke kleurenpalet. We gaan kijken welke kleuren bij je passen en welke sfeer je graag zou willen creëren. Hierbij houd ik ook rekening met de ligging, functie en het gebruik van de ruimte. Ik pas mijn kennis op het gebied van verf, kleursystemen en de invloed van kleur zo toe, dat het kleurenplan een perfecte match gaat vormen met jouw wensen.

 

Nadat we de basis hebben gelegd voor het uiteindelijke kleurenplan, werk ik mijn kleuradvies verder voor je uit. Je ontvangt vervolgens een sfeermoodboard, een kleurenplan met plattegrond, een kleurenkaart en een voorstel voor materiaalkeuze. Dit alles is de houvast voor de verdere uitvoering van je (nieuwe) interieur en je kunt direct zelf aan de slag!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden en tarieven. Leuk om van je te horen!

NEEM CONTACT OP
INSTAGRAM
what’s happening lately
 • weer thuis na een heerlijk weekje vakantie! We hebben
 • wat hebben we veel moois gezien de afgelopen dagen
 • YAY! Morgenochtend vliegen wij naar Barcelona even lekker er
 • Bedankt voor alle lieve berichtjes op mijn vorige post!
 • Vandaag is het eindelijk zo ver! Ik heb hier enorm
 • PERSONAL Een paar posts terug vertelde ik al dat ik
 • Wat ik het liefst doe als ik niet aan het
 • Mocht je je afvragen hoe de kinderkamer van een stylist