Kinderkamer Kleuradvies | Elina Styling
54049
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-54049,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;

Kinderkamer Kleuradvies

Je vindt het leuk om zelf aan de slag te gaan met het creëren van een nieuwe babykamer of kinderkamer. Of je wilt de huidige kinderkamer opfrissen met nieuwe kleuren. Toch vind je het lastig om de juiste kleuren te vinden die een combinatie van rust, gezelligheid en eenheid uitstralen. Wil je aan de slag met de houvast van een goed doordacht plan, dan is het Kinderkamer Kleuradvies een fijne start. 

Kinderkamer Kleuradvies

Door middel van een persoonlijk kleuradvies, speciaal afgestemd op de wensen van jou én je kind, kun je direct aan de slag om een mooie, frisse en rustige kinderkamer te realiseren. 

Persoonlijk kleuradvies voor jouw kinderkamer

een persoonlijk afgestemd kleurenplan zodat je direct weet welke kleuren een mooie eenheid vormen

weet welke verfkleuren je kunt gebruiken én hoe je ze toepast in het kamertje

je ontvangt een sfeer moodboard dat je als inspiratie kunt gebruiken voor de verdere inrichting van de kinderkamer

ontdek hoe je zelfs een kleine kinderkamer heel praktisch kunt inrichten

richt een kinderkamer in die aansluit bij jouw interieur stijl én het karakter van je kind

maak een veilige, rustige en fijne plek waar jouw kind zich helemaal thuis voelt

Kinderkamer Kleuradvies

Het kinderkamer kleuradvies zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de slag gaat met het opfrissen of inrichten van de kinderkamer. Je weet welke verfkleuren je kunt gebruiken en ontvangt een persoonlijk kleurenplan. Door het sfeermoodboard heb je de juiste inspiratie om een mooie en rustige kinderkamer te creëren die helemaal bij jou en je kind past.

Het advies bestaat uit

(telefonische intake)

een persoonlijk sfeermoodboard

advies voor verfkleuren en de toepassing

Werkwijze

Het kleuradvies start met een persoonlijke kennismaking. Zo krijg ik een goed beeld van jullie wensen en ideeën. Na de kennismaking ontvang je van mij een vrijblijvende offerte. Voelt het goed? Dan ga ik voor je aan de slag!

Je ontvangt van mij een duidelijk uitgewerkt voorstel voor kleur en sfeer. Zo kun je direct aan de slag met het toepassen van kleur in je kinderkamer. Heb je specifieke vragen over kleur? Laat het me gerust weten, ik neem het in mijn advies mee.

Het eindresultaat? Een sfeervol plan waarbij je een fijne houvast hebt om zelf het kamertje verder in te gaan richten. Het kleuradvies is heel praktisch, zodat je direct aan de slag kunt. Met het bijbehorende sfeermoodboard heb je altijd een duidelijke richtlijn voor de verdere inrichting van het kamertje en maak je je verdere keuzes vol vertrouwen.

Jouw investering:  € 149,- incl. BTW
BOEK HET KLEURADVIES
INSTAGRAM
what’s happening lately