Mini Advies

Ga je zelf aan de slag met het (opnieuw) inrichten of stylen van je babykamer, kinderkamer of tienerkamer? En wil je daar een persoonlijk en uniek kamertje van maken voor jouw zoon of dochter? Dan kan het zijn dat je vragen hebt, twijfelt over de juiste keuzes of het fijn vindt als iemand je verder op weg helpt en met je meedenkt.

Elina Styling kinderkamer meisje
Kinderkamer stylen en inrichten

Wanneer je volop ideeën en inspiratie hebt voor het inrichten van je kinderkamer, kan het toch zijn dat je even vastloopt. Een compleet kinderkameradvies is dan niet nodig, maar het kan wel heel fijn zijn om je vragen of twijfels aan mij voor te leggen. Ik help je graag verder op weg!

Advies voor je kinderkamer

blijf niet rondlopen met twijfels of vragen

maak de juiste keuzes op het gebied van kleur, indeling, accessoires en styling

bespaar jezelf tijd, na het Mini Advies kun je direct weer verder aan de slag

richt een kinderkamer in die aansluit bij jouw interieur stijl én het karakter van je kind

maak een veilige, rustige en fijne plek waar jouw kind zich helemaal thuis voelt

Mini Kinderkameradvies

Het Mini Kinderkameradvies is een telefonisch advies en bedoeld om jou weer even op weg te helpen. Heb je vragen over kleur, indeling, accessoires of styling? Dan kijk ik graag met je mee en help je met het maken van de juiste keuzes.

Het advies bestaat uit

adviesgesprek via telefoon of videobellen

direct antwoord op jouw persoonlijke interieurvragen

concrete tips en advies om direct mee aan de slag te gaan

Werkwijze

Voorafgaand aan het telefoon- of videogesprek vraag ik je foto’s en een plattegrond te mailen van het kamertje. Zet je vragen alvast voor jezelf op papier, dan kunnen we de tijd zo efficiënt mogelijk gebruiken.

 

Tijdens het gesprek van 1 uur nemen we je vragen door en geef ik je direct advies. Met videobellen kunnen we zelfs samen naar het kamertje kijken. Het gesprek plannen we in op een moment dat het jou goed uitkomt en je hoeft er de deur niet voor uit. Handig en snel!

 

Nadat we je vragen hebben besproken, kun je direct aan de slag met het advies en de tips. Hebben we niet al je vragen kunnen bespreken? Dan kunnen we in overleg altijd het advies verlengen.

Jouw investering: € 95,- incl. BTW
BOEK HET MINI ADVIES
INSTAGRAM
what’s happening lately