Kinderkameradvies Babykamer - Elina Styling
53153
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-53153,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;
Moodboard Babykamer Kleur- en Materiaaladvies babykamer

Kinderkameradvies Babykamer

 

Muriel was in verwachting van haar eerste kindje en kwam via Kinderkamerstylist bij mij terecht voor een kleur-en materiaaladvies. Ze had allerlei ideeën voor het kamertje, maar vond het lastig hiervan één geheel te maken. Ook was er al een heel bepalend uitgangspunt aanwezig in de kamer: een donkere laminaatvloer. Waar begin je dan? En welke keuzes maak je op het gebied van kleur en materiaal?

 

Samen met deze kersverse mama to-be ging ik aan de slag met een kleur- en materiaaladvies. Het leuke aan dit basisadvies is, dat er genoeg ruimte overblijft om zelf met het kamertje aan de slag te gaan. Maar wel met de houvast van een goed doordacht basisplan. Alle keuzes die je vervolgens zelf maakt voor meubels en styling, maak je heel bewust en vol vertrouwen.

 

Het basis kinderkameradvies bestaat uit een moodboard, kleurenplan en advies voor materialen.

 

Dit advies is gemaakt in opdracht van De Kinderkamerstylist