Kinderkamer Stylingadvies Emelie

Kinderkamer Stylingadvies Emelie

 

Wanneer je gaat verhuizen naar een nieuwbouwhuis en wacht op de oplevering, is er genoeg tijd om inspiratie op te doen voor je interieur. En natuurlijk ook voor je kinderkamers! Dat klinkt heel fijn, maar dat is het niet altijd. Want al die leuke dingen, al die mooie kinderkamer accessoires, al die mooie behangetjes en kleuren.. Hoe maak je daar een keuze uit?

 

Jolanda nam contact met mij op voor stylingadvies voor de slaapkamers van haar twee kinderen. Voor de woonkamer hadden zij al een plan gemaakt samen met een collega interieurstylist. En hoe leuk dat ik aan de slag mocht met een advies voor de kinderkamers!

 

De wens van Jolanda was een mooie eenheid voor alle kamers in het huis, maar voor de kinderen wel allebei een heel eigen, persoonlijke sfeer. De keuze voor de vloer en raambekleding was al gemaakt en vormden de basis van mijn stylingadvies. Het eindresultaat is een prachtig rustig kamertje in oudroze tinten én een accentje blauw. Door de bewuste keuzes in het stylingadvies kan Jolanda de overvloed aan inspiratie nu lekker laten voor wat het is, en heeft ze een heel krachtig uitgangspunt om het kamertje mee in te richten.

 

Dit Kinderkamer Stylingadvies bestaat uit een sfeermoodboard, kleuradvies, advies voor behang, advies voor indeling van de kinderkamer en extra tips voor accessoires / meubels.

 

Ben je benieuwd naar het Kinderkamer Stylingadvies voor de kamer van kleine broer Hugo? Deze vind je hier.