Kinderkameradvies Babykamer - Elina Styling
53632
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-53632,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;
Babykamer advies Babykamer advies Babykamer advies Babykamer advies Babykamer advies Babykamer advies

Kinderkameradvies Babykamer

 

Steffi kwam via Kinderkamerstylist bij mij terecht voor een compleet ontwerp voor haar babykamer. Hoewel ze het lastig vond om een plan te maken voor de kamer, had ze één ding duidelijk: ze wilde heel graag een neutraal jongenskamertje.

 

De babykamer is een vrij ruime kamer. Steffi vond het lastig een goede indeling te maken waarbij het ruimtelijke gevoel behouden mocht worden, maar wel een knus gevoel zou ontstaan.

 

Ik ben aan de slag gegaan met een compleet babykamerontwerp waarbij ik heb geadviseerd op het gebied van sfeer, kleur, materiaal, indeling, meubels en accessoires. Het eindresultaat is een heel neutraal kamertje met een fijne indeling en een naturel kleurenpalet (ik schreef er een blog over, mét foto’s). Een heerlijke plek voor deze kleine man en z’n ouders!

 

Afbeeldingen Moodboard:

  1. via Pinterest
  2. via Pinterest
  3. Trendenser
  4. via Pinterest

 

Dit advies is gemaakt in opdracht van De Kinderkamerstylist