Kinderkameradvies Bink - Elina Styling
53161
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-53161,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;
Moodboard Kinderkamer Bink Productoverzicht Bink

Kinderkameradvies Bink

 

De afgelopen jaren heb ik regelmatig ouders gesproken met allemaal dezelfde uitdaging. Wat is het lastig om alle functies van een kinderkamer in zo’n kleine ruimte bij elkaar te krijgen. Ook de moeder van Bink liep tegen dit probleem aan. Bink begon letterlijk uit zijn bedje te groeien en zijn spulletjes konden geen kant meer op. Een grotere kamer was niet de oplossing, maar een kinderkameradvies op maat gelukkig wel!

 

Wat is dan de ideale oplossing bij een kleine kamer? Wat mij betreft is dat maatwerk! Door een mooie hoogslaper te ontwerpen ontstond er veel meer vloerruimte. Daarnaast kregen alle onderdelen een eigen plekje in de kamer. Er was zelfs ruimte voor een klein chillplekje, een ruim bureau en een kledingkast. Door het kleurenpalet en de materialen licht te houden bleef de kamer ruimtelijk aanvoelen. Ik vulde het plan aan met met stoere materialen en accessoires. Daardoor werd dit een jongenskamer voor een echte Bink!

 

Het kinderkameradvies bestaat uit een moodboard met kleurenkaart, materiaaladvies, indelingsplattegrond, voorstel voor meubels en accessoires en shoppinglijst.

 

Dit advies is gemaakt in opdracht van De Kinderkamerstylist