Kinderkamer Advies Kinderkamer Advies

Kinderkameradvies Peuterkamer

 

Bekijk hier het eindresultaat

 

Wanneer ik aan de slag ga met het maken van een Kinderkameradvies, dan is het belangrijkste uitgangspunt jouw zoon of dochter. Ik probeer daarom echt even in het karakter van je kind te duiken. Jij als moeder weet als geen ander wat de behoeftes zijn van je kind, dus een advies start altijd met een vragenlijst. Want ieder kind is anders, heeft andere behoeftes, een ander karakter en andere interesses.

 

Theo is gek op de boerderij van opa en oma. Rennen, springen, stampen in de plassen, door de stal banjeren tussen de koeien.. Dus speciaal voor deze drukke kleine man maakte ik een ontwerp voor een rustig kamertje met natuurlijke kleuren en materialen. Om na een dag klimmen, rennen, hangen en rollen een eigen plekje te hebben. Mét een knipoog naar het vertrouwde boerderijgevoel bij opa en oma. Dat is nog eens lekker slapen! 

 

Dit Kinderkamer Stylingadvies bestaat uit een sfeermoodboard, kleuradvies, materiaaladvies, advies voor indeling van de kinderkamer en advies voor meubels en accessoires.

 

Dit advies is gemaakt in opdracht van De Kinderkamerstylist