Tienerkamer advies Rosalie - Elina Styling
53157
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-53157,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;

Tienerkamer advies Rosalie

 

Een tijdje geleden werd ik opnieuw benaderd door Angeline, moeder van twee tienerdochters. Al eerder maakte ik een kinderkameradvies voor haar jongste dochter. Deze keer mocht ik ook aan de slag met de nieuwe kamer van haar grotere zus Rosalie. Hoe leuk is dat!

 

Voor Rosalie werd het tijd voor een nieuwe, meer volwassen kamer. De zolderkamer werd vrij gemaakt: een ruime kamer met een groot raam en een hoog plafond. Een lichte ruimte met alle plek voor vriendinnen, huiswerk maken en haar hobby’s: boeken lezen en zelf kleding maken.

 

Het leuke aan een tienerkamer is dat tieners zelf vaak al echt een eigen stijl hebben. Dat was bij Rosalie ook het geval. Ze wist heel goed wat ze wel en niet mooi vond en had een voorkeur voor een klassieke stijl in een modern jasje. Er moest ruimte zijn voor de spulletjes die ze graag verzamelt, plek om te zitten met vriendinnen en vooral een heel mooie boekenkast voor haar favoriete boeken.

 

Het eindresultaat: één van de meest originele en persoonlijke kinderkamers die ik heb mogen maken. Hoe dat komt? Door het maken van een ontwerp mét Rosalie en niet vóór Rosalie. Het is een heel uniek ontwerp geworden met een eigen, persoonlijke stijl!

 

Dit kinderkameradvies bestaat uit een moodboard (hier weergegeven), kleurenplan, indelingsadvies en meubel- en accessoireplan.