Stoere jongenskamer

 

Voor Adam (6) werd het tijd voor een nieuwe, stoere jongenskamer.

De wens was een mooi kamertje, waarin de persoonlijkheid van Adam goed was terug te zien. Adam is een jongen die gek is op lezen, schrijven, letters en auto’s. Omdat de kamer van Adam klein is, moest het kamertje vooral rust uitstralen met een moderne stijl.

 

Het eindresultaat is een fris en modern kamertje met vergrijsde kleuren. De basis van de kamer is een multifunctionele hoogslaper: een bed, bureau én kledingkast ineen. Door het adviseren van dit meubel was het niet nodig veel losse meubels in de kamer te gebruiken, wat veel rust geeft.

 

“Ons zoontje Adam was toe aan een nieuwe kinderkamer. Wij wilden graag van de saaie, rommelige kamer een moderne, stoere maar tegelijkertijd een rustige kamer maken. Maar hoe? Wij hadden geen tijd en inspiratie om zelf te gaan zoeken. Daarom kwamen we op het idee om de kamer door een interieurstylist te laten stylen. Elina haar visie sprak ons meteen aan. Elina is ontzettend aardig, luistert goed en met veel geduld naar je wensen en ze zet je wensen om in concrete oplossingen. Zij denkt mee, zij komt met alternatieven als dat nodig is en zij zorgt ervoor dat je met een goed gevoel het plan gaat uitwerken. Zij laat je handen niet los totdat je tevreden bent met het eindresultaat. Wij kunnen Elina van harte aanbevelen aan iedereen die een kinderkamer wil laten stylen. Ze is een topper!” – Monika

 

Dit Kinderkamer Stylingadvies bestaat uit een sfeermoodboard, kleuradvies, materiaaladvies, advies voor indeling van de kinderkamer en advies voor meubels en accessoires.

 

Dit advies is gemaakt in opdracht van De Kinderkamerstylist