Styling Jongens Tienerkamer

Quinn sliep lange tijd in een geborgen, veilig kamertje vlakbij de slaapkamer van zijn papa en mama. Omdat hij vaak speelde (en logeerde met vriendjes) in een grotere kamer in het huis, werd het eigenlijk hoog tijd hier naartoe te gaan ‘verhuizen’.

 

Voor deze verhuizing wilden de ouders van Quinn graag een duidelijk plan om aan vast te houden. De overgang naar een veel grotere kamer vroeg niet alleen om nieuwe meubels en accessoires, maar ook om een goede indeling. Want een grote kamer is fijn, maar toch was er de wens om voor Quinn een geborgen slaapplek te maken, gescheiden van het speelgedeelte in de kamer.

 

Ik ging aan de slag met een speelse, maar praktische indeling. Met een apart slaapgedeelte, zodat Quinn niet in een grote open ruimte hoeft te slapen. Het eindresultaat is een moderne, lichte en stoere jongenskamer. Middels een halfhoog wandje in de kamer is zowel het slaapgedeelte als het bureautje voor huiswerk een afgesloten en geborgen plek zonder al te veel afleiding.

 

Blauwe tinten zorgen voor een jongensachtige, stoere, maar tegelijk rustige sfeer in een kamertje waar veel verschillende activiteiten samen komen (slapen, spelen, huiswerk maken en logeren).

 

Dit Kinderkameradvies bestaat uit een sfeermoodboard, kleuradvies, advies voor indeling van de kinderkamer en advies voor meubels en accessoires.