Shop the Slow Look: Jungle meisjeskamer

Jungle Meidenkamer

Kinderkamertrends: ze zijn zó leuk om toe te passen in je kinderkamer. De Jungle Kinderkamer trend zie ik nog volop voorbij komen. En dat is logisch, want deze trend geeft een heel vrolijk tintje aan de kamer van je zoon of dochter! 

Toch kies ik er altijd voor een kinderkamer zo in te richten, dat er ruimte is om te wisselen van trend of thema’s. Een kinderkamer kan op die manier meegroeien met de interesses van je kind, zonder grote aanpassingen. Wel zo duurzaam én tijdsbesparend. Want een kind groeit en ontwikkelt snel, maar ook trends volgen elkaar steeds sneller op. 

Jungle Trend in de kinderkamer

In deze blog geef ik je graag kinderkamer inspiratie en laat ik je zien hoe je met een sterke basis alle ruimte hebt voor wisselende styling. Maar ik wil je ook graag laten zien dat je trends kunt toepassen door middel van iets neutralere items. Zo past een vloerkleed met een etnisch printje heel leuk in een Jungle Meisjeskamer, maar is het niet te nadrukkelijk aanwezig. Het jungle behang van Ferm Living heeft wel een jungle thema, maar is in kleurstelling zo mooi neutraal dat je er niet snel op uitgekeken raakt. Zo kun je het makkelijk weer combineren met nieuwe accessoires. Het dekbedovertrek met luipaardprint is zowel leuk voor een peuter, kleuter als een iets ouder meisje. Zo kan het makkelijk meegroeien in het kamertje en blijft het een mooi onderdeel van de inrichting. Leuk om je te laten zien hoe je een thema of trend op een iets duurzamere manier toepast in je kinderkamer! 

Jungle meisjeskamer

Beeld: My Paradissi

In dit kamertje is gekozen voor een hele sterke en neutrale basis. Een lichte vloer, gecombineerd met warme nude tinten op de wanden en het houtwerk. Daar raak je niet snel op uitgekeken en je kunt er nog alle kanten mee op qua styling. De enkele Jungle kinderkameraccessoires maken het kamertje wat vrolijker, spannender, kleurrijker en speelser.

Jungle meisjeskamer Jungle Meisjeskamer Jungle meisjeskamer

Beelden: Ferm Living

Het prachtige merk Ferm Living laat met deze Jungle kindercollectie zien dat een thema ook heel subtiel mag zijn. Zachte kleuren en natuurlijke materialen zorgen ervoor dat deze kinderkamer accessoires nog heel lang mee kunnen in het kamertje. Ze laten zich makkelijk combineren met een nieuw kleurenpalet in de kinderkamer en zijn zelfs leuk in een volwassen interieur.

Shopping: 1. Saartje Prum | 2. Moonloft | 3. Saartje Prum| 4. Saartje Prum | 5. Kussen By Molle Dekbedovertrek Lidor | 6. Moonloft | 7. Living and Company | 8. Kidz Supplies | 9. Saartje Prum | 10. Behang Koala via Jut en Juul

No Comments

Post a Comment