Elina Styling | Slow Sleeping
53565
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-53565,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;
Elina Styling | Rustige interieurs voor kinderen

Slow Playing

Na een dag vol indrukken bij de opvang, op school of tijdens het sporten is het fijn als kinderen rust en ontspanning kunnen vinden in hun eigen speelhoek of speelkamer. Een plek waar ze even niets moeten en helemaal op kunnen gaan in hun eigen belevingswereld en creativiteit. Hierin spelen structuur en overzicht een heel belangrijke rol.

LEES MEER OVER SLOW STYLING
Speelruimte inrichten

Het kan soms een uitdaging zijn om de juiste balans te vinden in een speelhoek en uitdaging, creativiteit en ontwikkeling in harmonie samen te laten komen. Daarnaast heeft een speelhoek vaak een prominente plek in je interieur en wil je graag eenheid en rust behouden.

 

Ik help je graag bij het maken van:

een rustige, opgeruimde en stijlvolle speelplek die aansluit bij jouw interieur

een plek waarin genoeg te ontdekken valt en uitnodigt tot samen of zelfstandig spelen

een opgeruimde plek die je kind structuur en houvast geeft om zijn of haar eigen spel te ontdekken

Wil je graag advies voor de inrichting van de speelruimte van jouw kind? Boek dan het Play & Stylingadvies. Vind je het fijn om je vragen persoonlijk aan mij voor te leggen? Vraag dan het gratis adviesgesprek aan.

MEER INFORMATIE
No images found!
Try some other hashtag or username