Elina Styling | Slow Sleeping
53404
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-53404,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;
Kinderkameradvies

Slow Sleeping

kinderkameradvies

Je herkent het vast: we leven in een drukke, gehaaste wereld waarin veel verschillende indrukken constant onze aandacht vragen. Thuis is dan dé plek om even tot rust te komen en waar je helemaal jezelf kunt zijn. We worden ons er steeds meer van bewust dat ruimte een enorme invloed heeft op hoe we ons voelen en hoe we ons gedragen. En dat er met de juiste balans in je interieur ruimte ontstaat voor rust en tot jezelf komen.

 

Die plek van rust is voor een volwassene heel belangrijk. Maar des te meer voor een kind. Kinderen hebben dagelijks te maken met heel veel indrukken en zijn daarnaast volop in ontwikkeling. Juist zij hebben veel behoefte aan een plek waar ze volledig zichzelf kunnen zijn en op kunnen gaan in hun eigen fantasie en belevingswereld. Hoe fijn is het als je de kamer van je kind zo kunt inrichten, dat het je dromer, ontdekker of gevoelige helpt om die rust te vinden?

LEES MEER OVER SLOW STYLING
Elina Styling | Kinderkameradvies

Het kan soms een uitdaging zijn om de juiste balans te vinden in een kinderkamer en spelen, leren en slapen in harmonie te laten samenkomen.

Ik help jou graag bij het maken van:

een stijlvolle kinderkamer die warmte, rust en persoonlijkheid uitstraalt en waarin je prikkels minimaliseert

een plek die helemaal is afgestemd op de behoeften en het karakter van jouw kind, tijdloos genoeg om met je kind mee te kunnen groeien

een duidelijk plan voor sfeer, kleur en materialen waarmee je een rustige ruimte voor je kind creëert

een optimale indeling waarbij alle activiteiten van jouw kind in balans zijn binnen één (kleine) ruimte

Wil je graag persoonlijk advies voor het inrichten en stylen van jouw babykamer, kinderkamer of tienerkamer? Boek dan de Kinderkamer Stylingsessie of het Kinderkamer Ontwerp. Vind je het fijn om je vragen persoonlijk aan mij voor te leggen? Vraag dan het gratis adviesgesprek aan.

INFO & PRIJZEN
  •  YAY! Morgenochtend vliegen wij naar Barcelona even lekker er
  •  Bedankt voor alle lieve berichtjes op mijn vorige post!
  • Vandaag is het eindelijk zo ver! Ik heb hier enorm
  • PERSONAL Een paar posts terug vertelde ik al dat ik
  • Wat ik het liefst doe als ik niet aan het
  • Mocht je je afvragen hoe de kinderkamer van een stylist
  • Vandaag heb ik een afspraak met Ilona van minimalistischondernemen
  • Maandag! Vandaag heb ik een rustige start van de week