Elina Styling | Slow Styling
53572
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-53572,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;
Elina Styling | Slow Styling

Slow Styling

voor bedrijven

Richt jouw product of merk zich uitsluitend op kinderen, mama’s en interieur? Wil je jouw klanten laten zien wat je verhaal is en je mooie product of merk zichtbaar maken? En ben je benieuw hoe we met Slow Styling jouw klant kunnen inspireren, verrassen en aanspreken?

Elina Styling & Bibelotte

Het is steeds belangrijker om goed na te denken over de zichtbaarheid van je merk of product. Daarnaast is jouw (vrouwelijke) klant erg gevoelig voor sfeer beleving en inspiratie. Wat wil jij met jouw merk uitstralen en welk gevoel wil je je klant meegeven?

Slow Styling is een manier van stylen die staat voor rust, eenheid en balans. Een overzichtelijke manier van styling waarin jouw merk of product de volle aandacht krijgt. Slow Styling gaat om de eigenheid die gaat helpen bij het vinden en uitdragen van jouw persoonlijke uitstraling.

Stuur een berichtje of mail met je plannen en ideeën, dan denk ik graag met je mee. Of het nu gaat om fotostyling, styling van je winkel of beursstand of het stylen van een evenement: ik ben benieuwd wat ik voor je mag betekenen!

NEEM CONTACT OP
INSTAGRAM
what’s happening lately
No images found!
Try some other hashtag or username