Een stoere jongenskamer met dieren behang

Stoere jongenskamer dieren behang

Wow ik ben echt helemaal enthousiast over dit prachtige dierenbehang van het Nederlandse behangmerk Pimpelmees. Zó gedetailleerd, vrolijk, stoer maar ook een beetje magisch. Je kunt er naar blijven kijken en je kind kan er eindeloos veel mooie dieren in ontdekken. Kijk je mee hoe ik dit behang heb gestyled in een jongenskamer?

Stoer jongenskamer behang

Dieren behang

Samen met fotografe Maureen (Iamaureen) organiseer ik regelmatig de Connecting the Brands fotoshoot. Met deze fotoshoot willen we graag aan jou laten zien, welke mooie merken en shops er zijn op het gebied van Kids Lifestyle. Een echte inspiratie fotoshoot, waarin ik helemaal los kan gaan met het stylen van mini kinderkamers. Je kunt me niet blijer maken :) Voor mij is het ook elke keer weer een feestje, om samen te mogen werken met leuke merken. In dit blog stel ik je weer voor aan een paar toffe merken en laat ik je zien hoe je hun mooie producten combineert in een kinderkamer. Deze keer een jongenskamer met een heel magisch dierenbehang!

Behang Heidehertjes

Behang Heidehertjes is de allernieuwste aanwinst van Pimpelmees, die je vast en zeker kent van hun prachtig gedetailleerde behang voor in de kinderkamer. Ingeborg en Marieke zijn twee zussen die in 2009 begonnen met Pimpelmees. Ze laten zich het liefst inspireren door de magie die de natuur te bieden heeft en zetten die inspiratie om in prachtige kleuren en patronen.

 

Jongenskamer behang

Jongenskamer stylen

Mij leek het leuk om bij dit behang een mini jongenskamer te stylen. Omdat het Heidehertjes behang ook prima past in een stoere (peuter)kamer, wil ik je graag laten zien met welke accessoires jij aan de slag kunt. Én hopelijk inspireert deze setting jou voor een mooie kleurencombinatie. Haal je verschillende tinten uit het behang en laat je dit terugkomen in meubels en in accessoires, dan ontstaat er een fijne eenheid en balans. En dat geeft dan weer rust in je kinderkamer!

De drie hangende ballonnen zijn een heel fijne match bij het behang door de neutrale kleuren. De Baloo (dit is de naam van de mooie ballonnen van Druiventuintje) met de jeansblauwe kleur geeft net even een kleuraccent en haalt de grijsblauwe tinten uit het behang ook mooi naar voren. De Baloo bevestig je met een nylondraad aan het plafond, waardoor ze wel lijken te zweven.

Jongenskamer stylen      

Opbergen kinderkamer

Wist je dat ik ook wel eens mooi speelgoed gebruik om te stylen in een kinderkamer? Of kledingstukken? Ze maken een kamertje vrolijk én herkenbaar voor je kind. En dat leuke t-shirt die je kind niet meer past, maar wel favoriet was? Zonde om weg te doen! Aan een hanger is het een gezellige toevoeging aan de styling van een kamertje. Ook favoriete boeken laat ik heel graag terugkomen in een kamertje. Die hoeven echt niet te worden weggestopt in een kastje, maar zijn juist heel leuk om neer te zetten (bijvoorbeeld op een speciale boekenplank). En heb je spulletjes die je liever niet in het zicht bewaart? Hoe stoer is dan deze grijze opbergkist (via Treasure Trunks) van metaal! Doei rommeltjes :)

Veel plezier met het inrichten van jouw jongenskamer. Hopelijk haal je uit dit blog wat fijne (kleur)inspiratie. En weet je toch niet helemaal waar je moet beginnen? Je mag me natuurlijk altijd een berichtje sturen, ik help je heel graag verder!

Liefs, Elina

Kinderkamer accessoires

Foto credits: Iamaureen

Hier shop je de producten: Behang: Pimpelmees | Ballonnen (Baloo): Druiventuintje | Grijze kist: Treasure Trunks | Krukje, aapje, houten peer stapelaar, boeken, Maileg muisje en T-shirt: Vier Seizoenen | Kastje is privébezit

No Comments

Post a Comment