Stylingadvies

Tijdens het opgroeien gaat jouw kindje door verschillende fases heen. Bij een nieuwe fase hoort vaak een nieuwe kinderkamer. Misschien ben je wel zwanger en ga je voor het eerst een babykamer inrichten of heb je een groter kind dat toe is aan een nieuwe, eigen plek. Vind je het lastig om een sfeervol kamertje te creëren? Een persoonlijk advies, voorzien van een moodboard en een shoppinglijst, kan je veel zorgen én tijd uit handen nemen. 

Elina Styling jongenskamer inrichten

Wanneer je kind groter wordt, is het soms fijn om het kamertje met je kind te laten meegroeien. Of de interesses van je kind veranderen of meubeltjes letterlijk niet meer passen: je wil graag dat je kind zich prettig voelt in zijn of haar kinderkamer. Een stylingadvies kan helpen bij het aanpassen van je kinderkamer. Zonder drastische veranderingen, maar juist door kleine aanpassingen te doen, sluit het kamertje weer helemaal aan bij de belevingswereld van je kind. 

En ben je zelf al begonnen met het inrichten van je kinderkamer, maar voelt het nog niet helemaal ‘af’? Of vind je het lastig om eenheid te houden in de keuzes die je maakt? Ook dan is het Stylingadvies iets voor jou.

Kinderkamer Stylingadvies

ga goed voorbereid aan de slag met het stylingadvies

bespaar jezelf tijd, zodat je direct aan de slag kunt met inrichten

kleurgebruik, accessoires en behang vormen een eenheid en geven rust in de kamer

met de shoppinglijst kun je zo alle producten uit het stylingadvies bestellen, heel gemakkelijk door te klikken op de linkjes

Kinderkamer Stylingadvies

Het kinderkameradvies zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de slag gaat met het opfrissen of inrichten van de kinderkamer. Je hebt een handig overzicht, zodat je de juiste spullen, accessoires en verf kunt bestellen. Door de complete shoppinglijst, heb je in ‘no time’ alle producten en accessoires besteld via internet!

Het advies bestaat uit

kennismaking via telefoon of videobellen

advies voor kleur en behang

advies voor accessoires

complete shoppinglijst voor de geadviseerde producten (mét linkjes zodat je alles direct kunt bestellen)

Werkwijze

Het ontwerp start met een telefonische kennismaking. Misschien heb je zelf al wat ideeën en inspiratie voor je kinderkamer opgedaan? Of heb je al een start gemaakt met de inrichting? We bespreken jouw persoonlijke wensen zodat ik mijn advies daar goed op kan afstemmen.

Je ontvangt van mij een digitaal advies voor verfkleuren, behang en accessoires. In een overzichtelijke adviesmap zie je in één oogopslag de sfeer die je met dit advies gaat bereiken in het kamertje. Met behulp van de handige shoppinglijst, kun je online alle producten voor het kamertje bij elkaar shoppen.

Het eindresultaat? Een sfeervol plan waarbij kleur, behang én accessoires op elkaar zijn afgestemd, en ik rekening houd met de bestaande elementen in het kamertje. Je kunt direct aan de slag met de uitvoering en creëert een kamertje waarmee je fijn weer een tijdje vooruit kunt.

Jouw investering: € 249,- incl. BTW
BOEK HET STYLINGADVIES
INSTAGRAM
what’s happening lately